BI is not affiliated Build-a-Bearville or Build-a-Bear Workshop.
 
 



Go Back   Bearville Insider Forum > About Buildabearville! > Whoopsies!

Closed Thread
  #1  
Old 02-08-2013, 05:29 PM
NeonSmiley : )'s Avatar
NeonSmiley : )
Polar Bear
BABV Name: Used to be ValarieAdventure37
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14,767
NeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond reputeNeonSmiley : ) has a reputation beyond repute
 NeonSmiley : ) is offline Status: Offline
Question x3 Logging In Keeps Loading

This has been happening fur a while now. When I log in for the first time, the bear head loads as usual when I select my den, and it lets me in fine. Then, if I change dens by switching via Cybearzone, it works fine, too. But, when I do this the first time, the blue bear head loads continuously until I log out then in again. I'm not sure if this is permanently etched into the game or it is a glitch which has happened for while.

Has anyone else had this problem? Thanks.

Closed Thread
Membear Info
 

ADVERTISEMENT


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 07:17 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Bearville Insider © 2008-2011 Kopi Enterprises, LLC
Bearvilleinsider.com is not an official site of, sponsored by, nor affiliated with Build A Bear Workshop®, buildabearville.com™, or Build-A-Bear Workshop, Inc.
no new posts